Despre noi

SC Petra Nova SRL este societate membra CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania) si are ca obiect principal de activitate prestarea serviciilor de contabilitate, revizie contabila si consultanta fiscala.

Serviciile contabile oferite de societatea noastra se bazeaza pe profesionalism, obiectivitate, flexibilitate si confidentialitate.

Angajatii nostri sunt intr-un continuu proces de invatare pentru a tine pasul cu legislatia ce se modifica, precum si cu ultimele norme de lucru din domeniu. Ionica Ghenta, expertul nostru contabil, este membru CECCAR din 2001 si membru al CAFR (Camera Auditorilor Financiari din Romania) din Ianuarie 2010. Experienta in domeniul contabilitatii de peste 17 ani, precum si participarea periodica la cursurile de perfectionare ale CECCAR si CAFR garanteaza pentru profesionalismul serviciilor oferite de firma noastra.

Misiunea noastra este sa asiguram clientilor nostri servicii de calitate si toate informatiile necesare desfasurari activitatilor specifice, in conformitate cu legislatia in vigoare, oferindu-le tot suportul necesar in gasirea solutiilor pentru dezvoltarea afacerilor. Vedem dezvoltarea afacerilor clientilor nostrii ca pe o crestere si intarire a afacerii noastre si de aceea suntem alaturi de ei la inceputurile sovaitoare, momentele dificile, cresterile durabile si succesele mult asteptate.

Contactati-ne pentru detalii despre serviciile noastre.

office@contabilsector6.ro
031 427 5406
0724 290 551

Informatii utile acum si pe blog